Tablón de anuncios

Cicles formatius - Places vacants

Cicles formatius amb places vacants i sense persones en llista d'espera:

  • Obtenció del nombre de places vacants: la quantitat de places vacants a gestionar s'obtindrà calculant la diferència entre el nombre de places escolars i el nombre d'alumnat matriculat a ÍTACA. Les dites places vacants apareixeran publicades el 5 d'octubre de 2017 en http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado
  • Qui por accedir a aquestes places vacants? A aquestes places vacants podrà accedir qualsevol persona interessada, sempre que complisca els requisits d'accés.
  • Adjudicació de places vacants: Des del 5 fins al 23 d'octubre de 2017, cada centre adjidicarà aquestes places vacants per ordre d'arribada de les persones interessades, sempre que complisquen els requisits d'accés.
  • Documentació a presentar: les persones interessades hauran de presentar la documentació necessària per a la matrícula indicada en l'article 11 de l'Ordre 18/2016.
En finalitzar aquesta tercera fase, es considerarà conclosa la gestió de places vacants, finalitzarà la vigència de la llista d'espera i per tant, no serà procedent realitzar noves matrícules després del 23 d'octubre de 2017.
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.